Beky FórumÚj hozzászólás
 Szerző / Téma  Hozzászólás  Dátum / Idő 
Andrea
pici piros viszkető kiütés testszerte
Tisztelt Tanár Úr!
kb. 3-4 hete szenvedek a testszerte folyamatosan megjelenő apró pici piros viszketéstől. A pöttyök előjönnek, viszketnek, sajnos kivakarom, s másnapra márcsak a heg marad, de jönnek az újak.
Gyanús, hogy az étkezés és az elégtelen emésztés miatt lehet. a családorvosom szerint vírus, ugyan nincs semmi más bajom, így ezért ő Zyrtec-et és kalcium-ot javasolt.
Kérem szépen szíves tanácsát!
Köszönöm szépen!
Andrea
2010 Jan 13 10:49
Béky László
Viszkető piros foltok jeligére válaszol
Tisztelt Hölgyem ! Látatlanban nem tudok mit mondani. Kérem, hívjon a o6 26 571 138 sz telefonon, lesz egy sor kérdésem, s ennek alapján tudok bármit is javasolni
szeretettel Béky László
2010 Jan 13 12:36
S.G
ekcéma
Tisztelt Béky Úr!

Február 26-án kezdtem el az ön által javasolt fehér liszt, hús és cukor megvonásos étrendet amit azóta is betartok. Ennek most már negyedik hete. A kezeléstől kb 1 hét elteltelte után felerősödött az irritáció, nyakamon leginkább és a hajlataimba. Leginkább éjszaka erős, az alvás is problémás a viszketés miatt. Valamit rosszul csinálok? Vagy a rowachol hatóanyaga iritálhat? vagy ez természetes vele járója a folyamatnak? meddig tarthat ez szeretném látni a végét, de még nagyon sötétség van.
Válaszát köszönöm
2010 Mar 25 08:13
Béky László
Piros viszkető folt jeligére válaszol
Kedves SC
A válasz a másik rovatban van
szeretettel Béy László
2010 Mar 25 11:53
Mónika
lisztérzékenység?
Tisztelt Béky László Úr!
Tavaly nyár óta a bőrklinikán, illetve a belgyógyászati klinikán gondoznak lisztérzékenység gyanúja miatt, amit sajnos eddig nem sikerült diagnosztizálni.Röviden: 10 éve jelentkeztek először térden, könyökön, fenéken, combom külső felén hólyagos, kinzóan viszketó hólyagos kiütések, amik általában 2 hónap alatt elmúltak.Tavaly nyáron kerültem bőrklinikára, ahol a lisztérzékenységet gyanították, biopszia C3 és Igm okozta vasculitis, vérkép negativ, immunvérkép negativ, a vasculitis okozta betegséget és a lisztérz-et sem támasztotta alá semmi.Génvizsgálat alapján hordozom a betegséget hajlamosító gént, de a vékonybél biopszia negatív.Rendszeresen puffadok, gázosodom, hullik a hajam, kiütésekkor izületeim fájnak.Jelenleg próbaként 3 hónapi lisztmentesen étkezem.Segítségét szeretném kérni.
2010 May 12 17:19
Béky László
Liszteérzékenység jeligére válaszol
Tisztelt Hölgyem ! Köszönöm, hogy megszólított!
Kérem, itt a honlapon a publikációk első négy cikkének elolvasása után hívjon a o6 26 571 138 sz telefonon, hogy megbeszéljük a teendőket
szeretettel várom Béky László
2010 May 14 21:08
gabriella
piros kis potyok
kedves uram szeretnek erdeklodni lanyom 7=hetes terhes egyik percrol a masikra el kezdet viszkedni a szemebedagat a keze az egesz testen megjelent piros kispotyok ami nagonviszked kerem valaszojon milehet ez kapotra kenocsot meg kalciumot szedet de nem segit koszonom 2012 Sep 17 22:43
Béky László
Piros kis pettyek jeligére válaszol
Kedves jó Asszonyom !
Nagy valószínüséggel valamely allergiás reakcióról van szó
Azonnal szülész nőgyógyász szakorvoshoz mennei
szeretettel Béky László
2012 Sep 18 04:40
Zsóka
Arcon lévő kiütések
Tisztelt Doktor Úr!
Problémám a következő: az arcom jobb oldalán, a szájzug mellett 3-4 kis piros folt jelentkezik kb.két hete. Egyik jön, a másik megy. 55 éves vagyok, túl a változó koron, nincs ismert betegségem, vagy panaszom az anyagcserére. Néha esetleg székrekedéssel küzdök, talán a méregtelenítés segíthetne. Kérem a véleményét, mi okozhat ilyen kiütéseket visszatérő jelleggel? Tisztelettel és köszönettel: Zsóka.
2013 Feb 10 19:30
Béky László
Arcon lévő kiütések jeligére válaszol
Kedves jó Asszonyom!
Ami bhelűről jön, annak belső okai vannak és nem kívűlről kell kezelnie
Kérem, hívjon a 06 26 571 138 számon, szeretettel várom, hogy megbeszéljük a teendőket
Béky László
2013 Feb 11 08:02
 Új hozzászólásTetejére
about EasyForum! 0.018 másodperc